Nekropolis - Bujak, Adam (1942- ).; Kolbuszewski, Jacek (1938-2022).; Swift, Caryl; Wydawnictwo Bosz. (Olszanica : Wydawnictwo BOSZ, 2012)
Album.
Równol. tekst pol. i tł. ang.
Keywords: Cmentarze -- Polska -- wydawnictwa ilustrowane; Cmentarz Powązkowski (Warszawa, Polska) -- wydawnictwa ilustrowane; Cmentarz Łyczakowski (Lwów, Ukraina) -- wydawnictwa ilustrowane; Cmentarz Rakowicki (Kraków, Polska) -- wydawnictwa ilustrowane; Cmentarz na Rossie (Wilno, Litwa) -- wydawnictwa ilustrowane