Manifestacja antywojenna w Szymankowie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia manifestację antywojenną na dworcu w Szymankowie pod Malborkiem, zorganizowaną w 30 rocznicę wybuchu II wojny światowej, na wiecu jest Tadeusz Bejm, 30.08.1969 rok.