Manifestacja antywojenna w Szymankowie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia manifestację antywojenną na dworcu w Szymankowie pod Malborkiem, zorganizowaną w 30 rocznicę wybuchu II wojny światowej, na wiecu jest Tadeusz Bejm, 30.08.1969 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.; Manifestacje -- 20 w. -- fotografie; Pomorze (Polska ; region) -- fotografie; Szymankowo (Polska ; województwo pomorskie) -- 1945-1970 -- fotografie