Grotowski - jakim go znałem - Degler, Janusz (1938- ).; Kelera, Józef (1929- ). (2000)
Recenzja książki : Grotowski wielokrotnie / Józef Kelera. Wrocław, 1999.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.