[Zaproszenie. Incipit] Z okazji Diec. Kongresu Eucharystycznego Krucjaty i Ministrantów mam zaszczyt zaprosić ... przy poświęceniu nowego sztandaru ... ([wydawca nieznany], 1948)
Zaproszenie na uroczystość 22.08.1948 r.