Christine Premstaller Ex Musicis W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1970)
Przedstawia gryf instrumentu smyczkowego, napis: u góry Christine Premstaller, u dołu Ex Musicis. Sygn. aut. w obrębie kompoz.