Christine Premstaller Ex Musicis - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Premstaller, Christine ([Malbork, 1970)
Przedstawia gryf instrumentu smyczkowego, napis: u góry Christine Premstaller, u dołu Ex Musicis. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. i data wg bibliogr.
50 exlibrisów rytował w miedzi Wojciech Jakubowski, Malbork 1970