Lew Tołstoj - Wojna i pokój / Studio Rapsodyczne G.T.P.S. Gdańsk-Wrzeszcz. (Gdańskie Towarzystwo Przyjaciół Sztuki, 1961)
Program teatralny przedstawienia. Inscenizacja i reżyseria: Malwina Szczepkowska, scenografia: Feliks Krassowski.