Ex. Libris Andrzeja Banacha / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1990)
Mężczyzna siedzący na krześle z gazetą w ręku, za nim regał z książkami. O nogę krzesła oparta tarcza z literami AB, napis u góry; Ex . Libris, u dołu: Andrzeja Banacha. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.