Märchenabend : zum Besten der Schwestern "Zum guten" Hirten". ([s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Gewerkvereinshaus Hintergasse 16 (dziś Za murami) 3 grudnia 1925 r.