Märchenabend : zum Besten der Schwestern "Zum guten" Hirten". (Danzig : [s.n.], 1925)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w Gewerkvereinshaus Hintergasse 16 (dziś Za murami) 3 grudnia 1925 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne