Exlibris Ermelinda Napoleone / Drużycki. - Drużycki, Jerzy (1930-1995) ([wydawca nieznany], 1978)
W owalu półpostać kobieca z dzieckiem na ręku, napis u góry: Exlibris, u dołu: Ermelinda Napoleone, pod wyobrażeniem autograf autora i data.