Exlibris Ermelinda Napoleone - Drużycki, Jerzy (1930-1995).; Napoleone, Ermelinda ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1978)
W owalu półpostać kobieca z dzieckiem na ręku, napis u góry: Exlibris, u dołu: Ermelinda Napoleone, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.