Ex Libris Josef Kylhof / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1967)
Postać Orfeusza z cytrą w ręku, nad nim stado ptaków, przy stopach wąż, napis wzdłuż krawędzi: Ex Libris Josef Kylhof. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty.