Inteligentne liczniki a ochrona prywatności / Łukasz Szymański. - Szymański, Łukasz (prawo)
Prawo energetyczne, "trójpak energetyczny, inteligentne liczniki, gromadzenie i przetwarzanie danych, ochrona prywatności.