Dom przy ul. Gdyńskich Kosynierów i Jana z Kolna / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kamienicę na rogu ulic Gdyńskich Kosynierów i Jana z Kolna w Gdańsku, około 1985 r.