[Katedra Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny we Lwowie] - Florjański, Władysław (1880-1952). ([Lwów], 1929)
Przedstawia katedrę Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny we Lwowie.
Tytuł na podstawie zawartości przedstawienia.
Autor na podstawie zamieszczonych informacji na grafice oraz analogii kompozycji.
Miejsce powstania na podstawie działalności autora.
Pod kompozycją ołówkiem: prof. Florjański, Zaułki Lwowa, 1929.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Lwów (Ukraina ; region) -- zabytki