[Afisz. Incipit] Telegram. Ludzie - nie dajmy się oszukiwać. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1981)
Afisz z odezwą Solidarności.
Keywords: Opór wobec władzy -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.; Druki ulotne