Verordnung betreffend die Meldepflicht der Zivilpersonen = Prisakymas Paliečianti prisirašyma civyliškuju gyventoju = Rozporządzenie polecające zapisywania się cywilnych mieszkańców / Koch von Hernhaußen. - Hernhaußen, Fritz Wilhelm Erich Koch von (1854-19?) ([s.n.], 1915)
Afisz z 15.10.1915 r.