Regionalny Komitet Solidarność Gdańsk / projekt graficzny Piotr Nowek-Pino, fotografie Leszek Pękalski. - Nowek-Pino, Piotr (NSZZ Solidarność ZGG, 1989)
Afisz z biogramami: L. Kaczyński, B. Lis, J.K. Bielecki, J. Merkel.