Ludwig U. Grete Spindelberger / [Otto Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1957)
Przedstawia stare miasto na wzgórzu, u dołu herb z dwugłowym orłem obok napis: Ludwig U. Grete Spindelberger. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.