Ludwig U. Grete Spindelberger - Feil, Otto (1894-1985).; Spindelberger, Grete; Spindelberger, Ludwig ([S.l., 1957)
Przedstawia stare miasto na wzgórzu, u dołu herb z dwugłowym orłem obok napis: Ludwig U. Grete Spindelberger. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.