Exlibris O. Premstaller / [Nico Bulder]. - Bulder, Nico (1898-1964) ([wydawca nieznany], 1964)
Siedzący pod drzewem święty Hieronim wyjmujący kolec z łapy lwa, napis u góry: Exlibris, u dołu: O. Premstaller. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.