Exlibris O. Premstaller - Bulder, Nico (1898-1964).; Premstaller, Ottmar (1927-2018) ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1964)
Siedzący pod drzewem święty Hieronim wyjmujący kolec z łapy lwa, napis u góry: Exlibris, u dołu: O. Premstaller. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data według działalności autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.