[Afisz. Incipit:] Gościnny występ artystów warszawskich ... wieczór humoru - pieśni - piosenki - tańca p.t. Śmiechy i uśmiechy. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o wydarzeniu.
Keywords: Życie artystyczne; Życie artystyczne -- Polska -- 1945-1970.; Afisze -- 1945-1990.; Afisz