Ex Libris Filii Gdańskiej [Adrianna Łobko]. - Łobko, Adrianna (1993- ). (2013)
Przedstawia stylizowanego ptaka nad taflą wody, z lewej strony napis: Ex Libris Filii Gdańskiej i lustrzane odbicie wyobrażenia i napisu.