Dr Anna Lerperger - Feil, Otto (1894-1985).; Lerperger, Anna (1902-1979). ([S. l., 1957)
Przedstawia ratusz, u dołu tarcza z herbem obok napis: Dr Anna Lerperger. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie. Data wg bibliogr.
I Biennale "Exlibris współczesny". Katalog, Malbork 1963
Keywords: Ekslibrisy lekarzy; Ekslibrisy -- Austria -- 1945-1990.