Targ Węglowy w Gdańsku 10 stycznia 1978 roku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia Targ Weglowy w Gdańskku, na pierwszym planie stoisko warzywne, styczeń 1978 rok.