Targ Węglowy w Gdańsku 10 stycznia 1978 roku - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia Targ Weglowy w Gdańskku, na pierwszym planie stoisko warzywne, styczeń 1978 rok.
Tytuł reka autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Targ Węglowy (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk