XIII. Środa Literacko-Artystyczna "Poezja za drutem kolczastym". (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o wieczorze autorskim Edwarda Fiszera 3.04.1946 r.
Keywords: Fiszer, Edward -- (1916-1972).; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- życie artystyczne