[Afisz. Incipit] Zarzadzenie do ludnosci niemieckiej. W zwiazku z repatriacja ... = Anordnung an die deutsche Bevölkerung! In Bezug auf die Umsiedlung ... / Nosowski Henryk. - Nosowski, Henryk ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z kwietnia 1946 r. informujący o warunkach repatriacji niemieckich mieszkańców Lęborka.