[Afisz teatralny. Incipit:] Historia Damy Kameliowej na motywach powieści Alexandre Dumas "La Dame aux Camelias" w opracowaniu Bogusławy Czosnowskiej ... / Teatr im. Juliusza Słowackiego - Koszalin. ([wydawca nieznany], 1991)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria Bogusława Czosnowska, scenografia Łucja i Bruno Sobczakowie, muzyka Zbigniew Rymarz.