Danzig Königl[iche] Kapelle Hochaltar. - Rogorsch, Arthur (Danzig : Verlag A. Rogorsch, 1905)
Przedstawia ołtarz główny w Kaplicy Królewskiej w Gdańsku, ok. 1910 r.
Data wg przedstawienia i działalności wyd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Kaplica Królewska (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe