Danzig. ([Gdańsk], 1930)
Przedstawia Targ Węglowy w Gdańsku, widok w kierunku teatru, około 1935 r.
Tytuł ołówkiem na rewersie. Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Targ Węglowy (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie