Katedra Pelplińska transept południowy - Borowski, Jan (1890-1966). ([Pelplin], 1966)
Przedstawia Katedrę w Pelplinie.
Miejsce powstania według działalności autora.
W prawym dolnym rogu kompozycji tuszem data i podpis autora: JB.
W lewym dolnym rogu tytuł: Katedra Pelplińska transept południowy.
Na odwrocie: Jan Borowski "organy boczne w katedrze w Pelplinie" JB 1966.
Keywords: Grafika -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.; Bazylika katedralna Wniebowzięcia NMP (Pelplin, Polska) -- w sztuce