Senatpräsident Greiser, Danzig kommt Dienstag, 5. April. (Wesermünde : [wydawca nieznany], 1932)
Druk informujący o wiecu.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Greiser, Arthur Karl -- (1897-1946).; Nazizm -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła