Ze Zbiorów Legionowych Kaspra Świerzowskiego / Jerzy Drużycki. - Drużycki, Jerzy (1930-1995) ([wydawca nieznany], 1973)
Profil Józefa Piłsudskiego na tle wojskowego orzełka legionowego, napis: Ze Zbiorów Legionowych Kaspra Świerzowskiego. Sygnatura autora i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.