Ze Zbiorów Legionowych Kaspra Świerzowskiego - Drużycki, Jerzy (1930-1995).; Świerzowski, Kasper ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1973)
Profil Józefa Piłsudskiego na tle wojskowego orzełka legionowego, napis: Ze Zbiorów Legionowych Kaspra Świerzowskiego. Sygnatura autora i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.