[Afisz. Incipit] Sobota, 12. IV. 47 r. ... odbędzie się Wielki Mecz Bokserski ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu pomiędzy K.K.S. Gedania Gdańsk a K.K.S. Unia Tczew.
Keywords: Boks -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.