Ex Libris Lev Bartoš - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Bartoš, Lev. ([S. l.], 1938)
Przedstawia ręce oparte na książce i dolną część krucyfiksu. U dołu napis: Ex Libris Lev Bartoš. Pod wyobrażeniem ołókiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w