W Imieniu Kommissyi Rządzącey Dyrektor zastępca Skarbu [Inc.:] Wszem w obec i każdemu z osobna komu o tym wiedzieć należy, mianowicie Kupcom, tak Chrześciianom iako i Zydom za granicą, i z zagranicy towarami handlującym, wiadomo czynię [...] : Dan w Warszawie dnia 26 Miesiąca Maia 1807. Roku / Breza ; J. Zembrzuski. - Breza, Stanisław (1754-1847) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny - Uniwersał o cłach, z 26 maja 1807.