Ex libris inż. Leszka Chrzanowskiego / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) ([wydawca nieznany], 1951)
Łuczniczka biegnie z napiętą strzałą, za nią biegnie pies. Napis w lewym górnym rogu i pod kompozycją.