[Afisz. Incipit] W dniach 7 i 8 kwietnia 1951 r. odbędą się Wojewódzkie Indywidualne Mistrzostwa w Boksie Zrzeszenia sportowe "Stal" ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach.
Keywords: Boks -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.