[Gdańsk, przedproże kamienicy przy ulicy Mariackiej 13] - Müller, Hubert (architekt).; Michaelis, Mathias (Pforzheim, 2013)
Przedstawia przedproże kamienicy przy ulicy Mariackiej 13, 1943-1944.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia.
Odbitka wykonana przez Mathiasa Michaelis w 2013 r. ze zdjęcia Huberta Müllera.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Mariacka (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie