Herb nad Bramą Ratusza Staromiejskiego. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia herb Polski nad Bramą Ratusza Staromiejskiego w Gdańsku, 1947 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Ratusz Staromiejski (Gdańsk ; budynek); Gdańsk (woj. pomorskie)