Ostseebad Zoppot : Tanzdiele am Kasino. - Stengel & Co. (Dresden : Stengel & Co., G.m.b.H., 1920)
Przedstawia taras Grand Hotelu w Sopocie, ok. 1925 r.
Data wg wydawcy i przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- karty pocztowe; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe