[Afisz. Incipit] Rolniku! ... Jeśli wywiązałeś się z obowiązków dostaw zbóż korzystaj więc ze sprzedaży nadwyżek zbożowych ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o możliwości sprzedaży nadwyżek zbożowych oraz kupna artykułów w cenach detalicznych (radioodbiornik, zegarek, rower, maszyna do szycia, motocykl).
Keywords: Rolnictwo -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Afisze -- 1945-1990.