[Cesarz Wilhelm II na polowaniu] / Ign. Łopieński. - Łopieński, Ignacy (1865-1944) (1893)
Przedstawia cesarza Wilhelma wraz ze sługą, na polowaniu. Mężczyźni, ze strzelbami w dłoniach, stojąc na rozległej leśnej polanie, obserwują oddalone od nich stado saren i jeleni.