[Budowa zajazdu turystycznego] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia budowę zajazdu turystycznego w Dzierżążnie, 1979 r.