[Budowa zajazdu turystycznego] - Ryczkowski, Marek; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia budowę zajazdu turystycznego w Dzierżążnie, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: WPT "TURUS" wzbogaci się w przyszłym roku o nowy zajazd turystyczny w Dzierżążnie. Część hotelowa, stylowo wybudowanego zajazdu, będzie liczyć 20 miejsc, a gastronomiczna 100.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Zajazdy -- fotografie; Dzierżążno (Polska, powiat tczewski) -- fotografie